Új jelszó kérése

Vásárlási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza. Jelen dokumentum nem minősül írásba foglalt szerződésnek.

 

Szerződés nyelve: Magyar

 

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

 

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a www.gyerekbutik.hu oldal általános szerződési feltételeit,  továbbá adatkezelési elveit és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A www.gyerekbutik.hu webáruház új és használt gyermekruhákat, cipőket, kiegészítőket, parókákat kínál vásárlói számára.
A megjelenített termékeket kizárólag online, a www.gyerekbutik.hu webáruházon keresztül lehet megvásárolni.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:
- Lány ruházat
- Fiú ruházat
- Cipő

- Paróka


A termékek mellett feltüntetett árak bruttó árak, tehát tartalmazzák a törvényben előírt Általános Forgalmi Adót.

 

Regisztráció

A Honlapon történő vásárlás feltétele az érvényes regisztráció, regisztráció nélkül, illetve telefonon megrendelést nem fogadunk el.

A „Regisztráció” menüpontra kattintást követően megjelenő felületen (a továbbiakban: regisztrációs felület) látható adatlap értelemszerű kitöltése szükséges mindehhez.

A regisztráció sikeréről a Financial Targets Kft. e-mailben tájékoztatja Önt valamint egy aktiváló linket küld, mely a regisztráció megerősítésére szolgál.

A regisztrációját bármikor jogosult törölni az admin@gyerekbutik.hu  e-mail címre küldött üzenettel. Az üzenet megérkezését követően az Financial Targets Kft. köteles haladéktalanul gondoskodni az Ön regisztrációjának törléséről. Törlés esetén a felhasználói adatai a törlést követően azonnal eltávolításra kerülnek a rendszerből; ez azonban nem eredményezi a már leadott rendelésekhez kapcsolódó adatok és dokumentumok törlését. Az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód.

A felhasználói fiók hozzáférési adatainak (így különösen a jelszó) titokban tartásáért kizárólag Ön a felelős, ezért amennyiben tudomást szerez arról, hogy a regisztráció során megadott jelszavához jogosulatlan harmadik személy hozzájuthatott, köteles haladéktalanul megváltoztatni jelszavát, ha pedig feltételezhető, hogy a harmadik személy a jelszó használatával bármilyen módon visszaél, köteles egyidejűleg értesíteni az Financial Targets Kft.-t.

A regisztrációval minden vásárló vállalja, hogy a regisztráció során megadott személyes adatokat szükség szerint frissíti annak érdekében, hogy azok időszerűek, teljesek és a valóságnak megfelelőek legyenek.

 

Szállítás módja

 

A megrendelt terékeket postai csomagban, vagy ajánlott levélben postázzuk előre utalás után, vagy utánvéttel a megrendelő választása szerint.

 

Elállás joga
 
A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, vagyis visszaküldheti a megrendelt terméket.  Financial Targets Kft. a törvényileg meghatározott 8 munkanap helyett, 14 munkanapot alkalmaz az elállási jog gyakorlása esetén.

 
Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni kíván elállási jogával, annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén e-mailben, írásban, vagy telefonon.

Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha Ön az erre irányuló nyilatkozatát 14 munkanapon belül (akár a 14. munkanapon) elküldi részünkre. A kormányrendelet ezt csak 8 napig teszi kötelezővé, azonban a Gyerekbutikban erre 14 munkanapig van lehetőség!

Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mail értesítés esetén az e-mail küldésének idejét, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzés időpontját vesszük figyelembe a határidő számítás szempontjából. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel nyilatkozatát, így tudja igazolni a postára adás dátumát.

Adatvédelmi nyilatkozat

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el

Webáruház készítés